Despre noi |Stiri |Produse |Service |Distributie |Contact
Sisteme rezidentiale
Sisteme comerciale


INTREBARI SI RASPUNSURI

1. Cum devin distribuitor Haier ?
Daca doriti sa deveniti distribuitor al produselor Haier, va rugam sa contactati departamentul de Marketing folosind formularul de contact

2. Ce este tehnologia inverter ?
Aceasta tehnologie se caracterizeaza prin modul de reglare continua a functionarii unitatii exterioare atat pentru a se atinge temperature setata intr-un timp foarte scurt cat si pentru mentinerea ei constanta la parametrii setati. In acest mod, vom avea un maxim de confort cu o economie de energie de pana la 51 %. Totodata, aceasta tehnologie permite o functionare fara variatii de temperatura.
Folosind tehnologia inverter, beneficiem de un consum redus de energie in timp ce temperatura setata este atinsa intr-un timp foarte scurt, mentinandu-se fara fluctuatii.

3. Cum se diferentiaza tehnologia inverter fata de functionarea fara aceasta tehnologie?
Unitatile exterioare realizate fara tehnologia inverter, functioneaza la capacitate maxima, ele neputand asigura o temperatura constanta ci variaza intre un maxim si un minim, temperatura setata fiind situata la mijlocul dintre aceste doua valori extreme.

4. Ce reprezinta coeficientul EER si COP ?
EER = eficienta energetica si valoarea acestui coeficient trebuie sa fie cat mai mare. In functie de coeficientul EER, se stabileste clasa de eficienta energetica a echipamentului in modul de racire. Pentru valori ale EER > 3.20, clasa energetica a echipamentului la racire este A.
COP = coeficientul de performanta, iar valoarea acestui coeficient trebuie sa fie cat mai mare. In functie de coeficientul COP, se stabileste clasa de eficienta energetica a echipamentului in modul de incalzire. Pentru valori ale COP > 3.60, clasa energetica a echipamentului la incalzire este A.

5. Cum se alege capacitatea aparatului ?
Calculul termic al incintei de climatizat se poate face fie:
- S(mp) = 20 m → S x (coef. intre 350 ÷ 500) BTU/mp
- V(mc) = 60 m → V x (coef. intre 130 ÷ 150) BTU/mc

6. Cum apreciem nivelul de zgomot ?
Nivelul de zgomot pana la 40 dB (A) este un nivel de zgomot scazut. (De ex., nivelul de zgomot dintr-o biblioteca este de 26-30 dB(A) ).
Diferentele de zgomot intre unitatea interioara si cea exterioara sunt cuprinse intre 10 ÷ 12 dB (A).

7. Ce reprezinta BTU ?
BTU = British thermal Unit - unitate de masura englezeasca ( 1kw = 3.412 BTU, 1BTU = 0.252 kcal/h ).


  Copyright ©2012 AerConditionatHaier

Powered by Lemonbyte