Aparatele de aer conditionat HAIER dispun de caracteristici tehnice deosebite special create pentru o climatizare si un confort tehnic deosebit.
Superionizator  
Creeaza in casa ta senzatia de prospetime a mediului natural asemeni unei paduri inverzite prin simpla apasare a butonulul "Health" (Sanatate).  

Filtrul anti-praf retine particulele de praf, mucegai si mirosurile neplacute din aer. Acest filtru este lavabil si usor de curatat.
 
Filtru fotocatalitic  
Prin expunerea filtrului fotocatalitic impregnat cu Ti02 la razele UV, rezulta radicali OH si ioni negativi de 02. Acestia sunt agenti de oxidare puternici care absorb, filtreaza si descompun particulele de praf, mucegai si alti agenti biologici din mediul ambiant. Filtru de aer 3D

Fluxul de aer poate fi directionat atat in plan orizontal cat si vertical pentru a raci/incalzi incaperea in mod uniform, prevenind astfel simptomele specifice, cauzate de aparatele de aer conditionat conventionale.

Filtru ESF si antipraf  
Functie de distributie inteligenta a aerului

Sistemele de aer conditionat marca Haler adopta ultima tehnologie de distributie a fluxului de aer cu ajutorul flapsurilor duble. In functie de localizarea persoanelor in incapere, echipamentele de aer condifionat marca Haier selecteaza in mod automat directia fluxulul de aer. Astfel, acesta este directionat in sus sau in jos pentru a preveni simptomele clasice cauzate de aparatele de aer conditionat. In modul Racire, fluxul de aer este directionat in sus pentru a raci incaperea uniform si intr-un timp cat mai scurt. In modul Incalzire, fluxul de aer este directionat in jos pentru a incalzi incaperea uniform si intr-un timp cat mai scurt.

Sistem inovativ de baleaj - functionare automata  
Tehnologia DC Inverter

Echipamentele Haier echipate cu un compresor DC Inverter cu performanta digitala ridicata, circuit digital de conversie si rotor magnetic permanent in V care scad considerabil pierderile datorate conversiei. Asigura un control al temperaturii precis si o economie de energie cu pana la 51% fata de sistemele cu frecventa fixa.
Calitate superioara a aerului din mediul ambiant  


Mediul bactericid combina 3 efecte intr-unul singur:
1. anti-alergen; 2. anti-virus; 3. protectie anti-praf.

Filtrul fotocatalitic oxideaza si descompune compusii organici cu ajutorul razelor UV.

Deodorizare puternica.
Filtrul ESF elimina mirosurile neplacute si vaporii substantelor chimice periculoase.